Anadolu Sağlık Merkezi

Proje bilgisi

Proje İsmi:

Anadolu Sağlık Merkezi

Lokasyon:

İstanbul

Sektör:

Sağlık

Hizmetler:

Peyzaj Uygulama

Tamamlanma Tarihi:

Anadolu Sağlık Merkezi Hakkında

Anadolu Sağlık Merkezi, kalabalık İstanbul'un eteklerinde Gebze'de yer almaktadır. Tesisin tasarımı tüm yönleriyle ziyaretçilerin, personelin ve hastaların refahına öncelik vermiştir.

Bu, U şeklindeki bina ve çevre düzenlemesi sayesinde tıp merkezinin her yerindeki insanlar, her pencereden muhteşem bahçeleri görebilirler. Yeşil renk ve doğayla etkileşim, hastaların iyileşme süresini hızlandırdığından, peyzaj özellikle sağlık sektöründe daha da önemlidir. Hastane peyzajı, temiz bir nefes almaya ve huzura sükunete ihtiyaç duyan ziyaretçiler ve hastalar için rahatlatıcı bir ortam sunar. Üstelik sadece hastalar ve ziyaretçiler değil aynı zamanda bazen yoğun ve stresli olabilecek hastane ortamında çalışan sağlık personelinin de gevşemesi için çok iyi bir araçtır.

Anadolu Sağlık Merkezinde dolambaçlı yollar gibi zorlu peyzaj özelliklerinin benzersiz tasarımı, gelenler için büyük, davetkar bir giriş yaratırken, gölet, insanların manzaranın tadını çıkarması için etrafındaki banklarla bir huzur duygusu yaratmaktadır.

  • Arama alanı boş olduğundan herhangi bir öneri bulunmamaktadır.

Etiketlere Göre Yayınlar

Request A Quote