Bilkent Center

Proje bilgisi

Proje İsmi:

Bilkent Center

Lokasyon:

Ankara

Sektör:

Parakende

Hizmetler:

Peyzaj Kurulumu

Tamamlanma Tarihi:

2014

Title_one

Title_two

Yaşayan Yeşil Duvarların Sunduğu Güzel Bir İç Mekan Peyzajı

Description

Bilkent Center Hakkında

Bilkent Center, Ankara'da eksiksiz bir alışveriş ve yemek deneyimi için birçok mağaza ve restorana ev sahipliği yapan ödüllü büyük bir alışveriş merkezidir.

Eşsiz renkli, metalik cephesi merkeze büyük bir giriş sağlar, girişin ardından kolay yerleşim planı ve iyi düşünülmüş bir çevre düzenlemesi sayesinde, ziyaretçiler merkezde kolayca dolaşabilirler. Restoranlar ve cafeler merkezin dışında sıralanmıştır. Otopark alanındaki yeşil bölmeler ve çiçeklerle dolu büyük saksılar, ziyaretçilere ilk andan itibaren keyifli bir gezinti sunar.

Bilkent Center'in etkileyici girişinden sonra öne çıkan bir diğer özelliği de, yeşilin farklı tonlarından dolu sürekli değişen bir iç mekan peyzajı sağlamak için etkileyici geometrik şekillerde çeşitli bitkilerden oluşan canlı yeşil duvarıdır. Bu duvar, merkezin etrafındaki yaratıcı direkli lambalarla aydınlatılır ve bu da ziyaretçilere alışveriş merkezinin içindeyken de dışarıdaymış hissini verir. Merkezin çevresindeki yeşillikler, bitkiler ve ağaçlar, ziyaretçilere mükemmel bir arka plan sunmanın yanı sıra, alışverişten yorulanların mola verebilecekleri gölgeli oturma alanları sağlar.

  • Arama alanı boş olduğundan herhangi bir öneri bulunmamaktadır.

Etiketlere Göre Yayınlar

Request A Quote