Folkart Life Konutları

Proje bilgisi

Proje İsmi:

Folkart Life

Lokasyon:

İzmir

Sektör:

Konut

Hizmetler:

Peyzaj Kurulumu

Tamamlanma Tarihi:

Title_one

Title_two

Şehrin Merkezinde Doğal Bir Yaşam Alanı Sağlayan Çatı Bahçeleri

Description

  • 21170

    m2 Alan

  • 4

    km Kıyı Uzaklığı

Folkart Life Hakkında,

İzmir Bornova'da bulunan Folkart tarafından inşa edilen bu lüks rezidans, benzersiz mimarisi ve peyzaj tasarımıyla bölgedeki diğer binalar arasında çarpıcı bir şekilde öne çıkmaktadır.

Binanın kendisi kademeli olduğundan zemin katın üstünde yükselmiştir, bir konumda yer alan birinci kat bahçesinin yanı sıra Folkart Life sakinlerinin keyfini çıkarabileceği bir değil üç çatı bahçesine izin verir. Zemin katta kaldırımların çizgilerini takip eden ve doğa ile modern mimariyi kusursuz bir şekilde harmanlayan çalı adaları göze çarpmaktadır.

Peyzajın kurulumunda, bakımı ve peyzajı sürdürülebilir bir şekilde devam ettirebilmek için zeytin ağaçları gibi yerli bitkiler kullanımına yer verilmiştir. Çünkü yerli olmayan bitkiler kadar suya ihtiyaç duymazlar. Ayrıca, zeytin ağacı barışın sembolünü temsil ettiği için manzaranın yarattığı sakinleştirici ortama katkıda bulunurlar.

Taş kaldırımlar ve çevredeki sandalyeler gibi zorlu peyzaj özelliklerine yeşillik eklemek ve aynı zamanda site sakinlerinin sitede dolaşmasına yardımcı olmak için binayı çevreleyen tüm arazide bitki saksıları kullanılmıştır.

  • Arama alanı boş olduğundan herhangi bir öneri bulunmamaktadır.

Etiketlere Göre Yayınlar

Request A Quote