Parkoran Konutları

Proje bilgisi

Proje İsmi:

ParkOran Konutları

Lokasyon:

Ankara

Sektör:

Konut

Hizmetler:

Peyzaj Uygulama

Tamamlanma Tarihi:

2011

Title_one

Title_two

Ailelerin tüm yıl boyunca keyfini çıkarabileceği etkileşimli peyzaj

Description

  • 517K

    m2 Arazi

  • 12

    Gökdelen

  • 32

    Kat

ParkOran Konutları Hakkında,

ParkOran Konutları, her yaştan insanın keyif alabileceği yemyeşil bahçelerle çevrili her biri 32 katlı, 12 gökdelenden oluşan devasa bir konut projesidir.

Konut kompleksinin etrafındaki kayalarla çevrili hendeklerden bir dere gibi akan sularıyla ParkOran Konutları, Türkiye'nin başkentinde olmanıza rağmen, kendinizi doğa ile baş başaymışsınız gibi hissettiren harika doğal estetiğe sahip bir projedir. Derelerden geçiş kolaylığı sağlayan köprülerin yanı sıra, düzenli bir şekilde organize edilmiş çitler, çalılar ve itinayla sıralanmış ağaçlar doğayla baş başa olma hissini tamamlarken, basamak taşlarının yeşilliklerin ve çimlerin üzerinde aynen ormanda olduğu gibi rastgele yerleştirilmesiyle, ziyaretçiler ve site sakinleri bahçede dolaşırken adeta doğaya dalış yaparlar.

Sığınaklı bölgelerin altına yerleştirilmiş banklar ve diğer yapısal peyzaj özellikleri, site sakinlerinin yağmurlu veya güneşli günlerde,  kapalı bir alanın tadını çıkarabilmeleri için optimum bir işlevsellik sağlar. Tüm bunların yanısıra, koridorları seraya dönüştüren iç mekan peyzajı sayesinde, doğada olma hissiyatı iç mekanlarda da devam eder.

 
  • Arama alanı boş olduğundan herhangi bir öneri bulunmamaktadır.

Etiketlere Göre Yayınlar

Request A Quote