Tepe Prime Alışveriş Merkezi

Proje bilgisi

Proje İsmi:

Tepe Prime

Lokasyon:

Ankara

Sektör:

Parakende

Hizmetler:

Peyzaj Kurulumu

Tamamlanma Tarihi:

2011

Title_one

Title_two

Tam Kalbinde Çevre Düzenlemesi Olan Özel Tasarımlı Bir Açık Hava Alışveriş Merkezi

Description

  • 92,8K

    m2 Arazi Alanı

  • 8

    Restoran

Tepe Prime Alışveriş Merkezi Hakkında,

Tepe Prime Alışveriş Merkezi, benzersiz bir mekanda cafe ve restoranların yanı sıra müzik, dans ve eğlence mekanlarını barındıran çok yönlü bir alışveriş kompleksidir.

Açık havada olma hissiyatını tam anlamıyla yaşatan harika bir çevre düzenlemesi ile ziyaretçilerin alışveriş merkezinde kolaylıkla gezinmeleri sağlanmıştır. Ziyaretçiler, girişte bulunan büyük saksıların içindeki yeşillikler eşliğinde, labirent şeklinde düzenlenen yolları takip ederek mağazaları, restoranları ve eğlence mekanlarını kolayca bulabilirler.

Restaurant aydınlatmasındaki mükemmel tasarımın yanı sıra, restaurantlar arasındaki yeşil bölmeler ve girişten girişe uzanan düz yürüme yolları sayesinde alan kullanımı optimize hale getirilmiştir. Alışveriş merkezinin farklı bir bölgesinde yer alan fıskiyeli büyük havuz, ziyaretçilerin alışveriş merkezini özellikle gece keşfetme deneyimlerini zenginleştirmesiyle ve benzersiz bir ışık gösterisine sahip olmasıyla tüm ziyaretçilerin dikkatini çeker. Ustalıkla seçilmiş ve sürekli çiçek açan bitkiler, ziyaretçilerin gece ve gündüz Tepe Prime Alışveriş Merkezinin tadını çıkarması için onlara onlarca renk ve harika kokular sunar.

 

  • Arama alanı boş olduğundan herhangi bir öneri bulunmamaktadır.

Etiketlere Göre Yayınlar

Request A Quote